قیمت درب صنعتی

قیمت درب های صنعتی
در کاربردهایی همچون سوله سنگین صنعتی، سوله انبار و ... درب های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در سوله ها دو نوع درب مورد استفاده قرار می گیرند: درب های گاراژی که محل عبور و مرور ماشین های سنگین، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی جهت جابجایی تولیدات و درب های ورود و خروج پرسنل و کارکنان.
معمولا هزینههای درب های گاراژی از قیمت خود درب ها متفاوت است. جایگزینی درب های گاراژی همراه با ریلهای جدید می باشد. ریل ها قطعات فلزی هستند که در آن غلطکها در جهات بالا و پایین حرکت میکنند. برای استعلام قیمت حتما اطمینان حاصل کنید که قیمتهای دریافتی شما شامل نصب ریلهای جدید میشود یا خیر.
برآورد قیمت درب های صنعتی متغیر است. این قیمت ها بر اساس مواد سازنده و اندازه درب های مورد نیاز شما متفاوت خواهد بود.
سبکهای مختلف درب ها
- دربهای حمل شونده
- دربهای با پانل بالارونده
دربهای مدرن
- درب پارکینگ سکشنال
- درب کرکره رول آپ
- درب گاراژ لولا بغل
- درب گاراژ یک تکه
- درب گاراژ شیب بالا
- درب گاراژ کشویی
تقسیم بندی درب ها
درب ها بنابر متریال های مختلف بر اساس کاربردهای متفاوت تقسیم بندی می شوند:
-
دربهای صنعتی فولادی
فولاد به دلیل ویژگیهای مفیدی که دارد بهترین متریال در ساخت درب های صنعتی است. دربهای فلزی که از جنس فولاد ساخته می شوند دارای قیمت های مناسب و دوام بالایی هستند. این درب ها به دلیل استهلاک کمتر نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند و در طرحهای مختلفی نیز در دسترس هستند. فولاد را میتوان رنگ آمیزی کرد و در مدلها، طرح ها و رنگ های مختلفی روانه بازار کرد و به کار گرفت.
برای انتخاب و خرید درب های صنعتی فولاد باید به دو ویژگی توجه خاصی داشت: ویژگی اول فولاد یک عایق ضعیف در برابر مصرف انرژی است. برای اینکه درب های صنعتی عایق داشته باشیم بهترین انتخاب دربهای عایق هوشمندانه است که برای صرفه جویی در انرژی و کاهش سر و صدا کاربرد دارند. ویژگی دوم ضخامت فولاد در درب های صنعتی است. دربهای صنعتی و گاراژی دارای پانلهای فولادی هستند که در ضخامتهای متفاوتی ساخته می شوند. دربهای ارزان قیمت معمولا از پانلهای نازک جنس فولاد درجه 27 و 28 ساخته می شوند. درست است که اینگونه درب ها دارای قیمت ارزن هستند اما ایراد بزرگی که به اینگونه درب ها وارد می شود این است که این دربها نمیتوانند دارای ارتفاع زیادی باشند چرا که در ابعاد بزرگ و ارتفاع بلند این ورقهها باعث تاب برداشتن لنگههای دربها خواهند شد.
دربهایی که کاربری درب گاراژ داشته باشند به صورت نیمه فولادی در سایزهای بزرگتر و از درجه فولاد 25 یا 26 ساخته میشوند. هر چقدر درجه فولاد پایینتر باشد، فولاد ضخیم تر میشود. دربهای با کیفیت بالا همواره از فولاد درجه 24 ساخته میشوند. دربهای تجاری و صنعتی دارای فولاد ضخیمتر هستند. برخی از دربهای فولادی گاراژ در بخشهای خارجی خود نسبت به بخشهای داخلی دارای فولاد ضخیم تری هستند.
-
درب های آلومینیومی
درب های آلومینیومی و درب های صنعتی فولادی در بسیاری از وجوه دارای ویژگیهای مشترکی هستند. آلومینیوم نسبت به فولاد ارزان تر و سبک تر است اما در کاربری های سخت و سنگین مقاومت لازم را نداشته و بسیار راحت دچار خمیدگی شده. یکی از راه حل ها برای بالا بردن مقاومت آلومینیوم این است که سطح آلومینیوم با روکش های طرح چوب فاکس پوشش داده شود تا عمر طولانی پیدا کند. در کل درب های آلومینیومی در کاربری هایی که ارتفاع زیاد و استهلاک زیاد باشد کاربرد ندارد. یکی از ویژگیهای مهم آلومینیوم خاصیت زنگ نزدن می باشد می توان از این متریال در درب های سکشنال پارکینگ استفاده کرد.
-
درب های چوبی
در گذشته دربها از چوب ساخته میشدند. دربهای چوبی در سبکها و مدل های مختلف ارائه میشوند که میتوانند شامل پنجرهها نیز باشند. ارزانترین گزینه در این نوع، چوب نقاشی شده با پانلهای سخت چوبی می باشد. دربهای چوبی که قابلیت شستشو داشته باشند دارای قیمت بیشتری نیز هستند چرا که حس چوب طبیعی دارند که میتوانند تفاوت زیادی در جذابیت و نمای ظاهری مکان مورد استفاده ایجاد کنند.
چوب نسبت به فولاد عایق بهتری است، اما به دلیل اینکه درب های چوبی در کاربردهای صنعتی گزینه خوبی نیستند نمی توان از این درب ها به عنوان درب های گاراژی در سوله استفاده کرد. دربهای گاراژ فولادی که عایق بندی شده باشند همواره عملکرد بهتری در ذخیره انرژی دارند. دربهای چوبی باید به طور منظم باید نگهداری و تمیز شوند.
-
درب های کامپوزیت چوبی
درب های گاراژ کامپوزیت از الیاف چوب بازیافتی ساخته میشوند. اینگونه درب ها می توانند مقاومت فولاد را با ظاهر و بافت چوبی ارائه دهند از این رو میتوانند رنگ شوند و خاصیت ضد لکه پیدا کنند. از لحاظ ویژگی های پوسیدگی، خوردگی و فاسد شدن دربهای کامپوزیت نسبت به درب ها با چوب معمولی مقاومت تر عمل میکنند.
-
درب های فایبرگلاس
درب های گاراژی با جنس فایبرگلاس کاربرد بسیار کمی دارند. پانلهایی که درون قاب آلومینیومی قرار میگیرند، قابلیت رنگ آمیزی داشته و مقاومت بیشتری نسبت به ورقهای فولادی نازک از خود نشان می دهند.
متریال فایبر گلاس بسیار سبک بوده و به عنوان یک عایق ضعیف عمل میکند. این متریال در معرض شرایط آب و هوایی رنگ خود را از دست می دهد، اما در برابر خوردگی آب شور نسبت به دیگر مواد ساخت درب گاراژ، مقاوم تر عمل می کند و این مزیت باعث میشود که انتخاب مناسبی در مکانهای ساحلی باشند.
عوامل کلیدی در اندازهگیری درب های صنعتی
برای جایگذاری و اندازه گیری درب ها در نظر گرفتن تمامی جنبههای درب بسیار مهم است. بنابر محل های استفاده، کاربری های مختلف، جنس و متریال بکار رفته در درب ها سایز و اندازه های مختلفی محاسبه و در نظر گرفته می شود. علاوه بر این موارد باید معیارهای دیگری را در اندازه گیری درب های صنعتی در نظر گرفت همچون: فاصله با انشعابات مخابراتی، برق کشی، تهویه، لوله آب و فاضلاب، گاز، تجهیزات اعلام و اطفاء حریق و هر گونه تجهیزات و تاسیساتی که در محل مورد نظر به کار گرفته می شود. حتی این موارد در نوع درب های دستی و اتوماتیک نیز با هم متفاوت است.
برای دانستن اینکه چه مدل درب صنعتی در چه اندازه هایی برای کاربری مورد نظر خود داشته باشید می توانید با گروه صنعتی سپهر سوله تماس بگیرید تا شما را در انتخاب درب صنعتی در کاربری مختلف از جمله انتخاب درب مناسب برای انبار، مرغداری، دامداری، سوله کارگاهی و صنعتی، سردخانه و گلخانه راهنمایی کنند.
اندازه گیری انواع درب های صنعتی
این اندازه جهت نصب درب های صنعتی دستی و اتومات متفاوت است، اما در کلیات موضوع یکی است. معمولا در سوله های صنعتی و کارگاهی ارتفاع و عرض درب های گاراژی 6 متر و ارتفاع درب های ورود و خروج پرسنلی 2 متر و عرض 5/1 متر در نظر گرفته می شوند.
-
مرحله اول
مرحله اول اندازه گیری عرض ورودی است. عرض ورودی فضای بین طرف چپ و راست قاب درب است که باید در عریضترین نقطه خود اندازه گرفته شود. پس از این مرحله نوبت به قالب بندی درب می رسد که بخش داخلی درب با یک آهن پروفیل قالب بندی می شود. قالب درب به پروفیلی گفته میشود که کنارههای درب را شکل میدهد. چارچوبهای بالایی و کناری درب باید مستحکم و در وضعیت کاملا تراز قرار بگیرد.
-
مرحله دوم
مرحله دوم اندازه گیری ارتفاع درب است. ارتفاع درب را باید متناسب با ارتفاع سوله در مرتفعترین نقطه ممکن اندازه گیری کرد. ارتفاع درب به فاصله میان سقف و کف زمین گفته می شود. در تمام مراحل باید تراز کف انجام شود، همینطور فضای میان سقف و بالای درب ورودی اندازهگیری شود. نکته ای که لازم است عنوان شود این است که باید اندازه تجهیزاتی که بالای درب نصب می شود نیز به ارتفاع اضافه شود و پایین ترین آنها در زمان اندازه گیری جایگزین سقف شود.
-
مرحله سوم
مرحله سوم اندازه گیری فاصله میان انتهای درب تا ورودی است.
-
مرحله چهارم
تعیین مسیر لوله گذاری، سیم کشی تجهیزات الکترونیکی و دیگر تجهیزات
قیمت گذاری درب صنعتی
عوامل مختلفی در تعیین قیمت درب های صنعتی تاثیرگذارند که به برخی از آنها اشاره می کنیم.
ابعاد، متریال ساخت، نوع فریم، وزن درب و بسیاری از عوامل دیگر باید برای تعیین قیمت درب صنعتی در نظر گرفته شوند. البته این تاثیر گذاری و قیمت این فاکتورها در درب های دستی و اتومات متفاوتند.
به عنوان مثال درب های اتوماتیکی که در حوزه صنعت مورد استفاده قرار میگیرند به علت حساسیت بالایی که محیط های صنعتی و کارگاهی دارند باید دارای کیفیت و کارایی بسیار بالایی باشند. این درب ها باید علاوه بر سرعت و دقت، به محیط امنیت دهند. درب های اتوماتیک نیز دارای انواع مختلفی همچون درب های اتوماتیک چشمی الکترونیکی و یا درب های اتوماتیک ضد حریق و انواع دیگر که مشخص است دارای قیمتی بالاتر نسبت به درب اتوماتیک معمولی هستند.
تاثیر برند بر قیمت درب صنعتی
یکی دیگر از موارد تاثیرگذار در قیمت درب های صنعتی برند یا شرکت سازنده درب می باشد. به عنوان مثال انواع مختلف درب هایی که در کشورهای اروپایی تولید و ساخته می شوند به مراتب دارای قیمتی بالا هستند چرا که هزینه واردات و گمرک نیز بر قیمت اصلی کالا اضافه می شود و در این بین واسطه هایی نیز از نیز واردات سود می برند.
پس چه بهتر که شرکت های سازنده درب های صنعتی داخلی تمام تلاش و همت خود را برای تولید ساخت درب های با کیفیت به کار بگیرند تا کالای ایرانی با بهترین متریال و کیفیت با نازل ترین قیمت در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد و نیاز به کالای خارجی کمتر شود و چه بسا بتوان درب های صنعتی تولیدی داخل را به خارج از کشور نیز صادر کرد تا رقیب کشورهای اروپایی شویم.
تاثیر سازه بر قیمت درب صنعتی
از دیگر موارد تاثیرگذار در تعیین قیمت درب صنعتی، نوع درب و مکانی است که قرار است مورد استفاده قرار گیرد به عنوان مثال قیمت درب برقی مغازه با قیمت درب اتوماتیک شیشه ای کشویی و قیمت درب اتوماتیک صنعتی متفاوت می باشد. از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت درب های صنعتی نوع متریال بکار رفته در ساخت می باشد. نوع فلز، نوع چوب و نوع مواد مصرفی در حفاظ و پانل های درب ها بسیار مهم می باشد. در درب های فلزی نوع فلز بکار رفته از جمله پروفیل، آلومینیوم و فولاد بر وزن در موثر است. وزن فلز ارتباط مستقیم با قیمت دارد.
تصمیم انتخاب نوع درب صنعتی را به کارفرمایان خود محول کنید تا در دراز مدت متضرر نشوید و کالای مناسب و با کیفیت در اختیار شما قرار دهند.
قیمت و خرید درب صنعتی
دقت در خرید درب های صنعتی اعم از اتوماتیک و دستی برای محیط هایی که حساسیت در آنها اهمیت ویژهای دارد، حائز اهمیت است. به عنوان مثال برای مکان هایی همانند انواع کارخانه ها، کارگاه ها و محیط های صنعتی گوناگون باید درب هایی انتخاب شوند که کیفیت درب بر قیمت آن اولویت داشته باشد. اگر دربی که خریداری می شود بی کیفیت باشد و کارایی لازم را نداشته باشد ممکن است آسیب ها و خطرات زیادی را در محیط صنعتی ایجاد کند که جبران ناپذیر باشد.
همانطور که مشخص است کاربرد درب های صنعتی در حوزه تولید و صنعت روز به روز در حال افزایش است. از این رو اگر قصد خرید و جایگذاری درب در محیط کار و تولید خود دارید حتما قبل از خرید محیط کار خود را به خوبی بررسی کنید و مطابق با نیازهای محیط صنعتی خود اقدام به خرید دربی مطمئن با کیفیت و کارا نمایید. با این اوصاف یک درب مناسب باید بتواند نیازهای محیط از جمله امنیت، سرعت و دقت را تامین کند.
امروزه از درب های اتوماتیک در صنعت بسیار استفاده می شود چرا که با درب های اتوماتیک صنعتی حمل و نقل محصولات در داخل سالن تولید و مجموعه و همینطور عبور و مرور پرسنل و کارکنان بسیار راحت تر و بهتر انجام می شود.